• Vervolg-09
 • Vervolg-04
 • Vervolg-06
 • Vervolg-05
 • Vervolg-02
 • Vervolg-07
 • Vervolg-10
 • Vervolg-08
 • Vervolg-01
 • Vervolg-03

Algemene voorwaarden

Huurprijzen zijn:

 • Inclusief gas, licht, water, parkeerplaats bij de accommodatie en vrijkaartjes voor het zwemparadijs!
 • Exclusief borg en toeristenbelasting: Voor Porlezza betekent dit € 1,- per dag per persoon bij verblijf op International Sport camping. Verplicht voor personen van 14 jaar en ouder.

Reservering
Zodra wij uw reservering binnen krijgen bevestigen wij dit per mail en ontvangt u een formulier die u dient in te vullen en in kunt leveren bij de receptie op de dag van aankomst. Dit is een formaliteit vanuit de camping. Uw boeking is definitief zodra we uw aanbetaling ontvangen hebben.

Annulering
U kunt tot 14 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.

Huurperiode
Het chalet is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16.00 uur en op de dag van vertrek tot 10.00 uur (afhankelijk van de bezetting kan er in overleg een uitzondering op worden gemaakt)

Wij verhuren als volgt:

6 april t/m 27 april € 70 p.d.
27 april t/m 11 mei € 90 p.d. (alleen per week)
11 mei t/m 6 juli € 90 p.d. per dag
6 juli t/m 17 augustus € 195 p.d. (alleen per week)
17 augustus t/m 7 september € 90 p.d. (alleen per week)
7 september t/m 26 oktober € 70 p.d.

Aanbetaling
25% van de totaalsom. Wanneer u de aanbetaling niet overmaakt dan loopt u de kans dat uw reservering geannuleerd wordt door ons.
U wordt hier dan per mail over op de hoogte gebracht.

Restbetaling
2 maanden voor de geboekte vakantie, tenzij anders is overeen gekomen. 

Bed, bad en keukenlinnen
Bedlinnen is bij te huren voor €20,00 per persoon. Laken dubbel van 210 X 240 voor 2 persoonsbedden, laken single 140 X 240 voor eenpersoonsbedden. Tweepersoonsbed maat 140X200, eenpersoons bedden 70 X 200. Op de bedden liggen eenpersoons dekbedden van 140 x 200 en kussens. Bad en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.

Stroom
De maximale stroomtoevoer wordt beperkt tot 4 /6 ampère. Het kan dus zijn dat u niet alle electrische apparatuur tegelijk kunt gebruiken. Wanneer de stroom uitvalt kunt u deze weer gemakkelijk aanzetten met de aardlek schakelaar in de woonkamer of met de hoofdschakelaar buiten van de chalet. Het is aan te raden om de boiler uit te zetten wanneer u   electrische apparaten tegelijkertijd wilt gebruiken.

Gas
Het koken in het chalet gebeurt op gas, hiervoor staan er onder het chalet twee gasflessen. Wanneer het gebeurt dat het gas op is kunt u de nieuwe fles aanbreken en ons een appje sturen, wij zorgen dan dat de lege gasfles vervangen wordt voor een volle.

WIFI
Is tegen betaling beschikbaar op het park, dit kunt u aanschaffen bij de receptie. In het restaurant Pinguino bij de receptie en het zwemparadijs kunt u gratis gebruik maken van het draadloze (Free WiFi). Gebruik maken van Internet op uw mobiel uit uw eigen land (vaak biedt uw provider een bundel aan voor internet in het buitenland) is natuurlijk ook een optie.

BBQ
Voor het chalet is BBQ toegestaan. Altijd een emmer water ernaast voor eventueel doven van vuur. Wegens brandgevaar NIET toegestaan op de veranda. Alles is immers van hout!

Zelf meenemen
Pedaalemmerzakken (huisvuilzakken), koffie,   lucifers, schuursponsjes en schoonmaakartikelen. Als ook (eventueel)bedlinnen, badhanddoeken, keukenlinnen, toiletpapier en bad accessoires.

Receptie
Hier wordt Nederlands, Engels en Duits gesproken. In juli en augustus is de receptie geopend tot ten minste 20.00 uur, daarbuiten tot tenminste 18.00 uur. Als u, door wat voor omstandigheden dan ook, laat op de camping denkt aan te komen, laat hen dit dan even telefonisch weten. (00393385303876). Houd u er bij aankomst rekening mee dat de receptie in het seizoen (en dus ook de slagboom om op de camping in te komen) In verband met de siësta is gesloten tussen 13.00 en 15.00 uur. Dit voorkomt teleurstelling en/of ergernis na een lange reis. Tussen 23.00 en 7.00 uur is de camping gesloten.

Check-in
is mogelijk alleen vanaf 16.00 uur tot 20.00 uurcheck-out is verplicht voor 10.00 uur.

Zwembad: Zwembad met 3 glijbanen, 2 grote baden (27 x 25 mtr.), kinderbad, hydro-massage, zonneterras (ligstoelen tegen kleine vergoeding verkrijgbaar). Zwembad is geopend van 10 juni tot 10 september. Het dragen van een zwemshort is toegestaan.

Animatie
In juli en augustus is er eenvoudige Nederlandstalige animatie voor de jongere en oudere jeugd.

Speeltuin
Speeltuin met oa. trampolines (met toezicht en tegen betaling en tot half september). Voetbalveld  (tegen betaling en tot half september)!

Huisdieren
Zijn enkel in overleg toegestaan.

Restaurant
Het restaurant op de camping is prima en betaalbaar. De lekkerste pizza uit de hele omgeving haal je hier, voor een stevige trek is er zelfs een halve meter pizza! Pasta's in vele soorten zijn ook aan te raden. Liever lekker op uw eigen veranda eten, maar geen zin om te koken? Dan kunt u hier ook een maaltijd afhalen. En niet onbelangrijk; de prijzen zijn zeer betaalbaar. Tevens heeft het een afhaal service en is vooral in het weekend populair bij de lokale bevolking.

Camping supermarkt
In het voor- en naseizoen niet altijd geopend, in het hoogseizoen wel. Een uitgebreid assortiment met 's morgens heerlijke verse broodjes en croissantjes! Net buiten de camping is een hele grote supermarkt waar eigenlijk alles wel te koop is voor een goede prijs.

Speedboten op meer van Lugano
Op het meer van Lugano zijn alle watersporten, waterskieën, jetskis, zeilen, windsurfen, stand up paddle en gewoon zwemmen of vissen (met akte) toegestaan en dat is vrij uniek in Italië. U kunt een speedboot huren tijdens uw vakantie, maar ook uw eigen speedboot mag mee. U heeft hiervoor wel een havenplaats nodig. Indien u dat wenst kunt u dat ook aangeven bij uw boeking, zodat wij een havenplaats, zijn kosten aan verbonden, kunnen reserveren voor u. Alle motorboten hebben een vergunning nodig voor het Luganomeer. Het aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de receptie. Deze moet ingevuld ingeleverd worden bij de locale policie van Porlezza. Openingstijden locale politie: zaterdag van 09-00 tot 10-00 of maandag van 11-00 tot 12-00. U vindt hun kantoor in het gemeentehuis op de hoek van via Garibaldi en via Bernasconi.

Valuta
Een aantal bezienswaardigheden bevindt zich in Zwitserland. Denkt u eraan altijd uw paspoort mee te nemen wanneer u de grens overgaat. Tevens accepteert Zwitserland de euro als wettig betaalmiddel, maar u krijgt het wisselgeld terug in Zwitserse franks.

Autobahn vignet
Het is in Zwitserland verplicht een ‘Autobahn vignet’ op de voorruit van uw auto te hebben. Deze kunt u bij de grens kopen, maar het is voordeliger en sneller om deze alvast van te voren in Nederland te kopen bij de ANWB/VVV. Het vignet is 1 jaar geldig en de kosten bedragen ongeveer 40 euro.

Veiligheids hesje
In Italië is het verplicht om een veiligheids hesje (fel oranje of geel) voor iedere passagier in de auto te hebben. Bij pech moet deze dan gedragen worden. Deze zijn verkrijgbaar in Nederland bij de ANWB/VVV.

Roken is niet toegestaan in het chalet.

Wij verhuren het chalet op basis van wederzijds vertrouwen.

Contactgegevens

Meijer & de Vries
Mobile: +31 (0)6 300 22 333
whatsapp: 31 (0)6 300 22 333
E-mail: info@bellaciaochalets.nl

Adres Chalets

Via Osteno 32
22018 Porlezza CO, Italië
Receptie: 00393385303876
Portier: 0039-3668908709
Nachtportier: 0039-3668908709